21 Ağustos 2013 Çarşamba

Aşk Dizi Oyuncusu ”Elit İşcan” Kimdir?


Elit İşcan

Dizimizin ufak yıldızı ise belli oldu. Kendisi daha önce bir çok projede yer almış ve başarısı ayrıca sempatik yapısı ile çok beğenilmiştir. Şimdi ise yakında yayınlanacak olan ”Aşk Dizisi” oyuncu kadrosuna adını yazdıran oyuncularımızdan birisi oldu. Kendisine yeni dizisi hayırlı olsun diyoruz ve oyuncumuz hakkında yorum
yapmak isteyen izleyicilerimizin bu başlık altına yorumlarını bırakmalarını rica ediyoruz. Bu arada oyuncumuz hakkında elimize geçen tüm bilgileri aşağıda sizler ile paylaşıyoruz…
1994 İstanbul doğumlu başarılı bir oyuncu. Genç yaşına rağmen ödülleri bileğinin hakkıyla toplamış ve oynadığı ilk filmden bu yana dikkatleri üzerinden hiç düşürmemiştir.
Ben kendisini Küçük Kadınlar dizisinde gördüm ilk kez. Biyografisini okurken zaten bunun ilk dizi oyunculuğu olduğunu görünce gerçekten de daha ilk deneyimlerinde bile bir insanı etkileyebildiğini anladım.

Aslına bakarsanız kamera karşısındaki ilk deneyimi Reha Erdem'in "Beş Vakit" filminde olmuş kendisinin.

Eğitimlerini Ekol Drama'dan almış olan başarılı oyuncu Hayat Var filminde gösterdiği muhteşem oyunculukla takdirleri üzerine toplamış ve Yeşilçam Ödüllerinden "En İyi Genç Yetenek Ödülü" ne layık görülmüştür.
Daha ilk filmi olan 5 vakit filminden sonra ise "Umut Veren Kadın Oyuncu" ödülüne layık görülmüştü.

Filmografi


  • Beş Vakit
  • Hayat Var
  • Küçük Kadınlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder