20 Ağustos 2013 Salı

Servet Pandur Kimdir, Boyu Ve Kilosu


27 Mart 1970 Bergama doğumlu oyuncudur. 1993 yılında Ankara Devlet Konservatuarı oyunculuk bölümü mezunudur ve bu üniversiteden güzel bir derece ile ayrılmıştır. Aynı yıl Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda da göreve başlamıştır. Hala Ankara Devlet tiyatrosunda oyunculuk yapmaktadır ve oyunculuk kadrosunda hala ismi yazmaktadır.


27 Mayıs İlkokulu’nda okumuştur fakat okulun şu andaki ismi Ulubatlı Hasan İlkokuludur. İlkokulu ve liseyi Bergama’da okumuştur. Ablası Birsen Pandur da kendi gibi Bergama Lisesi mezunudur. Okulundayken arkadaşları sürekli olarak “Sen tiyatro şehrinden gelirmişsin.” Demiştir. Bu durum da onun tiyatroya olan hevesini arttırmıştır. Son zamanların en başarılı tiyatro oyuncularından olan Servet Pandur aslında lise yıllarında hiç tiyatro düşünmediğini söylemiştir ancak onu buraya itenlerin arkadaşları ve ailesi olduğu söyleniyor. Onun da kafasına yatan bu fikir şimdilerdeki en büyük tiyatro oyuncularından biri olmasını sağlamıştır.
Başarılı oyuncu zamanında lisede tiyatro oynamış ve taklit görevi yapmış. Taklit yeteneği çok iyi olan oyuncunun tiyatro oyuncusu olma nedenlerinden biri de bu. Son derece iyi taklit yapabilen bir oyuncu düzgün eğitim verilmediği takdirde yeteneğiniz de olsa başarısız olursunuz demiştir.
Boyu: 1, 60
Kilosu: 59
Twitter Adresi: -

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder