21 Ağustos 2013 Çarşamba

Aşk Dizi Oyuncusu ”Sevtap Özaltun” Kimdir?


Sevtap Özaltun
Güzelliği ve deneyimli oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken ünlü bayan oyuncumuz ”Sevtap Özaltun” resmen dizi kadromuza adını yazdıran oyuncular arasına girmiştir. Kendisi dizide çok başarılı bir rolü üstlenerek eylül ayında yayınlanacak olan yeni dizi ”A.Ş.K” için kolları sıvayacaktır. Kendisinin dizide ”Ece” karakterini canlandıracağını öğrendiğimiz oyuncumuza şimdiden yeni dizisi hayırlı olsun diyoruz ve hayranlarının bu başlık altında yorumlarını bizler ile paylaşabileceğini hatırlatıyoruz. Bu arada oyuncumuzun hakkında detaylı bilgileri de sizler ile buradan paylaşıyoruz.
09 Aralık 1984 Artvin’de dünyaya gelmiştir, 2001 yılında Bakırköy Basat Sanatçılar Derneği'nde Tiyatro hayatına atılmış ve başarılarının devamı için 2006 yılında Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümüne başvurmuştur. Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olduktan sonra birkaç dizide oyunculuk yaparak hayatına devam etmiştir. 
Oyuncu olduğu diziler ve filmlerde pek güçlü karakterleri canlandırmasa da çalışmaları ile ileride başarılı işler çıkaracağını belli etmiştir.

Bir süre ekranlardan uzak kalan Sevtap Özaltun, yeni projeler için çalışmalara devam edip kendini geliştiriyor.
Oynadığı Diziler ise; 
Fatmagül’ün suçu ne ? dizisinde (Hacer Ovacık)’ı canladırmış, A.Ş.K. dizisinde “Ece” Karakterini oynayacak, “Canım Ailem” dizisinde başarılı bir karakter oynamış ve “Devrimden Sonra” Filminde oyunculuk yapmıştır. Başarılarının devamı için çalışan Sevtap Özaltun, oynadığı dizilerde ve filmde kendini Türkiye’ye tanıtmış ve hayran kitlesine kavuşmuştur. Şuan için oynadığı herhangi bir film veya diziden bir ödül almamış olup ileride güzel işler çıkaracağını yaptığı işlerden belli etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder