21 Ağustos 2013 Çarşamba

Aşk Dizisi Oyuncusu ”Aslı Tandoğan” Kimdir?

Aslı Tandoğan
Yakında ekranlarda başlayacak olan ”Aşk Dizisi” izleyicilerin büyük merakına sebep oluyor. Özellikle dizi adı ile olay olan dizimiz ilk başlarda yayınlanan haberlere göre Son Aşk olarak medyada çalkalanmıştı, fakat dizimizin son olarak kalıcı ismi kesinleşerek ”A.Ş.K” olarak kaldı. Dizimiz öncelikle tüm izleyicilerimize hayırlı olsun diyoruz ve siz değerli izleyicilerimize fan sitemiz üzerinden dizimiz ile ilgili tüm gelişmeleri ve oyuncular hakkında olan detayları paylaşacağız. Dizimizin oyuncuları arasında yer alan isimlerden birisi ise ”Aslı Tandoğan” oldu. Kendisi başarılı ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni dizisi kendisine hayırlı olsun diyoruz ve dizimizi büyük bir sabırsızlık ile bekliyoruz. Bu arada oyuncumuz hakkında detaylı bilgileri sizler ile paylaşıyoruz.
Tandoğan 2 nisan 1979’da Ankara’da dünyaya gelmiştir. Üniversite hayatında pek çok başarıya imza atmış ve geleceğini şekillendirmiştir. Öğrencilik hayatı oldukça başarılı geçmiş ve  Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarında arp bölümünden mezun olmuş ve dizi hayatına giriş yapmıştır. 

Kariyerinin İlk Oyunculukları
Oyunculuğuna “Gülüm” adlı dizi ile 2002 yılında başlamış ve bu başarının devamını getirmiştir, günümüze kadar pek çok dizide oynamıştır.


İlk dizi oyunculuğundan sonra pek çok dizi ve filmde oyunculuk yapmıştır, Leyla İle Mecnun, Behzat Ç. Gibi ünlü diziler ile kendini tanıtmış ve Türkiye’de belirli bir hayran kitlesi kazanmıştır. 

Üniversite’den mezun olduktan sonra köklü başarılara imza atan, hem film hem de dizilerde oynayan Aslı Tandoğan potansiyelini bir çok dizide kullanmıştır. 


asli-tandogan-resimleri-12
Aslı Tandoğan’ın oynadığı Film Ve Diziler;

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (TV Dizisi) (2010) – Ilgın rolünde

Kapalı Çarşı (TV Dizisi) (2009-2010) – Diyar rolünde

Dudaktan Kalbe (TV Dizisi) (2007-2008) – Lamia Sönmez rolünde

Dicle (TV Dizisi) (2007) – Gece rolünde

Kabadayı (2007) – Karaca rolünde

29-30 (TV Dizisi) (2006) – Aysel rolünde

Ahh İstanbul (TV Dizisi) (2006) – Deniz rolünde

Aşka Sürgün (TV Dizisi) (2005) – Dilan Şahvar rolünde

Büyük Umutlar (TV Dizisi) (2004) – Sevinç rolünde

Sınırlı Aşk (TV Dizisi) (2003) – Sultan rolünde

Kurşun Yarası (TV Dizisi) (2003) – Lale rolünde

Çınaraltı (TV Dizisi) (2003) – Gizem rolünde

Gülüm (2002) – Gül rolünde

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder