21 Ağustos 2013 Çarşamba

Aşk Dizi Oyuncusu ”Servet Pandur” Kimdir?

Servet Pandur
27 Mart 1970 yılında Bergama' da dünyaya gelmiştir.1993 yılından beri Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görevini sürdürmekte olan usta tiyatro sanatçısı "ferhat ile şirin, korku, topuzlu, budala, arka bahçe" gibi ses getiren oyunlarda oyunculuğunu sergilemiştir. 
Bergama bilindiği üzere bir antik tiyatro şehridir ve içinde bir çok amfi tiyatro bulundurmaktadır. Tiyatrocu Pandur'un doğum yerinin de bu antik şehir olması akıllara "Acaba tiyatro oyuncusu olmasında bu şehrin etkisi mi olmuş" sorusunu getirmekte...

Aşk Dizisi oyuncu kadrosuna dahil olan bir yeni isim daha olduğunu söylemek istiyoruz. Kendisi ”Servet Pandur” olarak tanımaktayız. Çok fazla ekranlarda görmeseniz de bir
çok dizide yer almış ve izleyicileri ile güzel bir bağ kurmuş olan oyuncumuzun yeni dizisi kendisine hayırlı olsun diyoruz ve kendisi dizide ”Müzeyyen” karakterini canlandıracaktır. Ayrıca hakkında daha detaylı bilgiyi sizler ile buradan bu alanda paylaşıyoruz.

Aşk Dizi Oyuncusu ”Servet Pandur” Kimdir?

27 Mart 1970 yılında Bergama’da doğdu. 1993 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı oyunculuk bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda göreve başladı. Halen Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçı kadrosunda görevinin sürdürmektedir.
Rol Aldığı Diziler

Bugüne kadar 13 farklı dizi ve filmde rol almış olan sanatçının filmografisine göz atalım...

  • Kelebeğin Rüyası > 2013
  • Fatmagül'ün Suçu Ne? > 2010-2011
  • Bir Varmış Bir Yokmuş > 2008 
  • Kod Adı Kaos > 2007 
  • Yeni Evli > 2007 
  • Hisarbuselik > 2007
  • Kod Adı > 2006
  • Ben Bir İnsan > 2002 
Usta Oyuncu 2010 yılında "Baykal Saran Tiyatro Ödülü" ne layık görülmüştür. Bu ödülü "Krem Karamel" adlı oyunda sergilediği performansla almıştır.

Oyuncunun "Yıldız Olmak Kolay Mı" adlı oyunu çok beğenilmiş ve performansına övgüler yağdırılmıştır. Ayrıca kendisini yeni sinema filmlerinden olan "Kelebeğin Rüyası" filminde suzan'ın (belçim bilgin) annesi olarak gördük.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder