21 Ağustos 2013 Çarşamba

Aşk Dizi Oyuncusu ”Güneş Emir ” Kimdir?

Güneş Emir Aşk Dizisi oyuncu kadrosuna bir isim daha dahil oldu ”Güneş Emir” daha önce başarılı bir çok projede kendisini görmekteyiz, ayrıca kendisini daha çok ”Deniz Yıldızı” dizisinden tanımaktayız. Güzel oyuncumuza yeni dizisi hayırlı olsun diyoruz ve dizimizde kendisini sık sık göreceğimizi tahmin ediyoruz. Bu arada oyuncularımıza yorum yapmak isteyen izleyicilerimizin aşağıda bulunan yorum yap alanını kullanarak yorumlarını yapabilirler. Lafı fazla uzatmıyoruz ve sizleri dizimizin yeni oyuncusu olan Güneş Emir’in biyografisi ile baş başa bırakıyoruz…

10 Mayıs 1985 yılında İstanbul'da doğmuştur. Başarılı ve bir çok hayrana sahip bir oyuncudur. En iyi çıkışı Fox Tv de yayınlanan Deniz Yıldızı filminde başrol oyuncusu olarak yapmıştır.Dizide de gerçek ismiyle yani Deniz karakteriyle oynamıştır.

Tanınma
2002 yılında oynadığı O Şimdi Asker dizisiyle tanınmıştır.

Oyunculuk eğitimlerini Tobav Oyunculuk Atölyesi, Basat Oyunculuk ve İstasyon Sanat Evi Oyunculuk' ta almıştır.
Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarında tiyatro öğrenciliği yapmıştır. Sevilenleri tarafından her zaman zarif duruşu, güzelliği ve çok güleç bir insan olduğu sıklıkla söyleniyor.

Oyuncu aynı zamanda Ali Poyrazoğlu Tiyatrosunda "Beni Yeniden Sev" adlı oyunda oynamış ve izleyenleri çok etkilemiştir.

Güneş Emir, Fox TV de oynarken 12-13 saat ağır koşullarda çalıştırdıklarını gerekçe göstererek şartların iyileştirilmesini talep etmiş ancak yapımcı firma tarafından verilen yanıt oyuncu hakkında açılan dava olmuştur. Güneş Emir kendi aleyhine açılan davayı kazanmıştır.
Güneş Emir, yeni dizisi "A.Ş.K"ta Melis karakterini canlandırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder